25 October 2010

Rupa-rupanya..........

(^_^)
senyum tapi hati sedikit GELI-gelisah...

RUPA-RUPANYA.......
dah nak abis dah study, tinggal lagi setahun sisa-sisa pengajian kat UniMAP yang permai ini... sem depan dah nak LI, still mencari-cari lagi company mana nak apply intern..
aduh, blur2 sudah...

sedia ke aku nak keje ngan org?
sedia ke aku nak hidup sendiri?
~worried~

tadi time dalam bas shuttle balik dari kangar, tiba2 t'pk...
RUPA-RUPANYA........
dah nak masuk 3 tahun lebih duk utara malaysia ni..
dari matrik kat kulim,
sekarang degree kat perlis...
makin lama, makin utara...
(^^,)
ntah2 keje pun area utara gak..

pk2 ag...
RUPA-RUPANYA....
dah nak abis dah sem ni, final pun ag sebulan nak start..
aku?
study sket2 je, ehe..
ni video pembakar semangat ntuk study, di'download' dari facebook..
(^_^)
video

wish me luck for this coming final exam
and gudluck to all of you too...

till next time..

"LIVE TO LEARN TO LIVE"

04 October 2010

Minat + Hobi, apa korang minat??

(^_^)
smiling itu sedekah, muehehe...

point to the straight,
" apa minat/hobi anda2 sekalian???? "

DSLR?

Radio Amatur?

Blogging?

'facebook'ing? chatting? skyping? gaming?
posing? shopping? sleeping?
studying???

laen orang, laen minat...
budak2 Photonic kebanyakkannye berminat dengan incik DSLR.... walaupun course Photonic ni bukan course Photography seperti mana yang orang laen selalu pk tapi lens2 pada incik2 kamera itu adalah sebahagian daripada medium yang budak2 Photonic belajar... so, Photography ni adalah suku daripada Photonic, kononnye la...

gaya2 photonian + DSLR

encik Abah saya plak dengan minat barunya, Radio Amatur....
nak sembang guna Radio Amatur ni kena ambik lesen, ada exam 100 soalan... berkat study encik Abah dan cik Anak, makanya dapat la lesen ntuk guna Radio amatur ni... muehehe...
tapi3, set Radio Amatur ni agak mahal.. lebih kurang DSLR la, harga cecah ratus2 dan ribu2...

since ni antara 2 minat yang saya boleh depan mata sendiri, ni je yang boleh saya story mory...
hobi pelik2 anda boleh search kat Oddee.com.....


that's all 4 now,
till then....

p/s: sorry ciloks gambar2 korang (syed, along n sue)... gambar2 laen dari Oddee.com dan Yahoo Images..

"LIVE TO LEARN TO LIVE"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...