25 October 2010

Rupa-rupanya..........

(^_^)
senyum tapi hati sedikit GELI-gelisah...

RUPA-RUPANYA.......
dah nak abis dah study, tinggal lagi setahun sisa-sisa pengajian kat UniMAP yang permai ini... sem depan dah nak LI, still mencari-cari lagi company mana nak apply intern..
aduh, blur2 sudah...

sedia ke aku nak keje ngan org?
sedia ke aku nak hidup sendiri?
~worried~

tadi time dalam bas shuttle balik dari kangar, tiba2 t'pk...
RUPA-RUPANYA........
dah nak masuk 3 tahun lebih duk utara malaysia ni..
dari matrik kat kulim,
sekarang degree kat perlis...
makin lama, makin utara...
(^^,)
ntah2 keje pun area utara gak..

pk2 ag...
RUPA-RUPANYA....
dah nak abis dah sem ni, final pun ag sebulan nak start..
aku?
study sket2 je, ehe..
ni video pembakar semangat ntuk study, di'download' dari facebook..
(^_^)
video

wish me luck for this coming final exam
and gudluck to all of you too...

till next time..

"LIVE TO LEARN TO LIVE"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...