12 January 2011

Saya Pelajar UniMAP

(^_____^)
a smile greet all adorable and lovable readers...
apa khabar semua???

hari ni teringin nak join segmen dari BLOG PILIHAN MALAYSIA, iaitu segmen Sahabat Blogger: Pelajar Universiti Awam..


merujuk tajuk di atas, saya adalah pelajar dari Universiti Malaysia Perlis, atau short form nya UniMAP.. sekarang dalam proses untuk bawak balik degree dalam course Kejuruteraan Fotonik under School of Microelectronic... tahun ni dah masuk tahun ke-3 saya study kat UniMAP tercinta ni, berbaki lagi setahun kat sini...

mula daftar di UniMAP pada 29 Jun 2008 dan akan tamat dalam masa setahun lagi, lebih kurang dalm bulan Ogos 2012...

pengalaman kat UniMAP banyak sangat5, nak story morry semua x sempat kot... lagipun dah 3 tahun jadi penghuni UniMAP ni, macam2 pengalaman dah dapat...

antara pengalaman menarik kat UniMAP........

:: The Photonian yang havoc ::

:: Lepaking dgn Photonic's Girls kat Kuala Perlis ::

:: Sebelum bertolak ke Bukit Ayer untuk Program Tauatan Kasih ::

:: 1st time masuk Cleanroom (wafer fabrication) ::

:: Photonic Dinner ::

dan paling x lupa, kenal cik abg ni dan sekarang dah masuk 2 tahun dengan dia.. ehe, tbe2 blushing..

:: time rumah terbuka aidilfitri 2010 di Kg Wai ::

itu dia serba sedikit story morry saya sebagai student di UniMAP ni... cukup kot ni untuk masuk segmen BLOG PILIHAN MALAYSIA, hehe..

that's all for now,
till next moment......

"LIVE TO LEARN TO LIVE"

10 comments:

Nur Syamiza Hadi said...

saya pun dak unimap gakk..
dak bisnes tahun 2.. :)

kghie said...

haha....hensem tol dabak 2....
join xajak yer...

azie5ouh!8 said...

salam singgah..
budak utm datang menjengok..

XD

kay yea said...

singgah lawat dak unimap~

✿AiNnA✿ said...

kite dak unimap jugak!^^

♥ sALmiE ♥ said...

hye,,.. salam perkenalan...
sy blogger uthm...jom singgah site sy...
sy follow awk :)

ummi said...

salam. akak! akak kos fotonik ea~ saya dpt tawaran kos tuh. tapi, b4 ni saya student hayat~ n fizik is definitely not my favourite subject. agak2, patut ke sy terima je tawaran ni? :) really need advice akak, sbb clueless sgt psl kos ni~ ^^

InTerNa said...

wslm ummi.. dpt kat unimap ye??
fotonik ni ok2 je, bljar pasal cahaya, lens, laser...
akak 1st batch, ssah sket.. :)
top scorer klas akak pun bdk hayat dlu...

Nur Fazdlinda said...

saya pon dpt UNIMAP kos kejuteraan fotonik ni :)

InTerNa said...

see u at UniMAP fazdlinda..
(^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...