04 September 2011

Salam Aidilfitri 2011

(^_____^)
still smiling in RAYA mood...
masih x lewat ntuk ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca-pembaca yang sudi baca blog yg serba kurang ni....

Raya tahun ni full ngan aktiviti-aktiviti raya yg "soooo Raya" walaupun penat.. start dari day 1st of Raya sampai la raya ke-5 semalam (3 Sept)..

1st Day of Raya

Macam tiap-tiap tahun, raya pertama mesti balik umah Mok Tok di K.Krai... tp tahun ni x semeriah tahun-tahun sebelumnya sebab tahun ni raya pertama tanpa Tok Ayoh..

ondaway to Mok Tok house

ntuk raya ni, 1st time nak try belit-belit, wee~ kureeng....... :p

2nd Day of Raya

Beraya kat umah family friends and relatives... start pagi sampai petang, round-round dari area Kota ke area Salor... jumpa sedara mara yang lama x jumpa... tapi no picture taken :(

3rd Day of Raya

Bigwork Time...!! My cousin's wedding this day....

Hantaran dari pihak perempuan

The siblings, in pink red

BTW, this day also quite special to me... my 3rd anniversary with him :) *blush*

4th Day of Raya

Open House Time....!! sapa x datang rugi, haha... antara menu-menu yang special........


mee kari ada, bihun sup ada, nasi dagang pun ada.... nyum2... rugi x datang taww, hehe :)

Lama x pakai jubah, hee~

Makan mee kari dengan jayanya..

5th Day of Raya

last day of cuti ntuk adik-adik, ma dan abah... arini konvoi antar menantu yg kawin raya ke-3 aritu... destinasinya ialah Besut, Terengganu... sampai kat umah pengantin lelaki dalam pukul 12, makan-makan then balik.... unfortunately jgk, no picture taken.. :(

gitu la sket sebanyak story morey di hari-hari raya..arini semua dah back to school, so raya is over... :)

best fact pasal raya 2011 ni...
=> dapat puasa sebulan di rumah dan x miss sahur even once..
=> xde istilah rebut tiket bas, countdown nak balik kampung and jadi paling last balik kampung.. haha
=>best fact..!! still dapat duit raya.. weehehe!! (^_^)v

guess that's all for now..
till next moment...

1 comment:

Cik Ila said...

bestnye raya dia... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...